Tetanga nu pang mandi

Me booking chalet tepi sungai untuk sehari supaya bolehlah lepak-lepak makan-makan nak mandi salin baju supaya selesa skit. So lepas makan nasik lemak ayam goreng, (oh my mum masak banyak sangat macam untuk 10 orang punya makan!

) dengan akakku buat roti bun lagi, me and marin pelik, ni nak berkelah ke nak menetap terus? Ok sambung cerita, lepas masing-masing melantak nasik goreng, kiteorang decide nak carik tempat mandi yang best sket.

Sarérétan panon ningali nu utek-utekan palebah kandang hayam, kawas ramo-ramo tapi hideung jeung buluan. Teu hayang nyidik-nyidik sakali deui, beuheung diputerkeun 350 derajat. Kuring geus teu bisa ngajerit deui, sora asa melag na tikoro. Keur anteng babacaan, karasa suku asa aya nu ngusapan. Abdi jangji, pami salamet, badé getol solat, moal kalékéd deui mun nguping adan.

Selengseng bau durukan, sirah Kuring maké hideng luak-lieuk ka pakarangan tukang. Itu handapeun tangkal sirsak kawas aya nu dongko, awakna bodas kabéh, euweuh sukuan, euweuh beungeutan, kalah buuk wé ngawigwig kawas Fungky Papua. Haté babacaan sabisa-bisa, mudah-mudahan buta nu tadi katingali leungeunna hideung ngabelegbeg, kunti, atawa naon baé teu manggihan kuring nu keur nyumput di dieu. Maké hayang ka cai sagala, maké manggihan mangkeluk nu teu paruguh sagala. Salametkeun abdi Gusti, mugi tiasa uih deui ka kamar teu kirang nanaon. “Tolongin gué Ca, ada han….han….” teu wasa nyebutkeunnana, paur kadéngéeun ku jinisna.

Kang Apud terus mindah-mindah chenal, neangan acara nu alus. Antukna remor teh dipanteng dina salah sahiji stasiun tv anu keur nyiarkeun lagu-lagu. Nempo gutak-gitekna panari latar anu make rok mini teh, Kang Apud ujug-ujug timbul birahi. “Lin, kadieu geura, apa miwarang.” pokna ngageroan anakna nu geder anu keur anteng ngagambar.

Tuda lamun kaluar geus pastina beunang ku jurig nu jigana keur kokotéténgan néangan, ngadodoho kuring. Jigana ieu balukarna tina dosa-dosa enéng salami ieu nu sok wani baha ka mamah” kuring mimiti nginghak. Ayeuna karasana mah, karék gé saseméstér indekos, meni begang.

Gura-giru maké sendal capit, tuluy ngetrokan kamar sabeulah. Kumaha lamun pas muka panto kamar mandi, buta hideung nu tadi kawénéhan luhureun kandang hayam téh nga hongkeun, atawa kunti handapeun tangkal sirsak jol nyekék beuheung? Kuring ngaheruk sorangan, ngarasa jadi jalma nu pang sialna bet ngonci manéh di kamar mandi. Aya éta gé kos-kosan nu nyadiakeun dahar jeung narima loundry. Kuring sibuk kénéh nyusutan cipanon nu teu eureun-eureun murubut, basa kapireng sora nu leumpang ngadeukeutan. Pasti sora jelema, asa teu mungkin jurig leumpangna disada, pan jurig mah sukuna gé cenah teu napak. Lalaunan muka panto kamar mandi, dipéléngékeun saeutik asal bisa keur noong kaluar. Lamun nu digabrug si Oca kajajadén, ah geus teu kabayang nasib kuring. Buukna nu galing tipepereket, halisna nu hideung ngajelér paéh, bulu matana nu calentrik, kulitna nu kopi tutung. Pagpangna mah kangkalung nu dipakéna aya bacaan OCA, tuh pan nyaan si Oca asli da piraku jurig maké kangkalung sagala.

Kamar mandi di kosan PUTRI aya genep, kabéhna ngajajar nyanghareupan pakarangan tukang nu hieum ku tatangkalan. Calana piyama mah geus baseuh titadi kénéh, bau hangseur.

Malem Jum’at Kliwon, cenah waktuna dedemit, jurig, kunti jeung sajabana kalaluar. Satengah lumpat kuring muru kamar mandi nu pang deukeutna. Gebrug nutupkeun panto kamar mandi, ngadon ngonci manéh. Tayohna tabrakan palebah panto dapur, da si Oca mah mun lumpat tara bisa ngerém ngadadak. Moal sieuneun ku jurig, boa jurig nu sieuneun ku manéhna. ” Mojang ngagusur si Oca balik deui ka tempat kuring ngajeten.

Search for tetanga nu pang mandi:

tetanga nu pang mandi-23tetanga nu pang mandi-77

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “tetanga nu pang mandi”