Si te bejm seks Horny men chat

Seksi ne kete menyre, duket se eshte zgjidhja per ta mbajtur zemren tuaj te re.Sipas hulumtimeve nga shkencetaret ne Institutin e Neu England Research (Massachusetts), te publikuar ne gazeten Amerikane te Kardiologjise, te berit seks dy here ne jave ul me 45% rrezikun e pesimit te nje infarkti ne zemer ose zhvillimin e semundjeve kardio-vaskulare.Mitra rritet dhe gradualisht i jep formën abdomenit të shtatzënës, mirëpo kjo nuk do të thotë që marrëdhëniet seksuale të jenë të pakëndshme.Dëshira për seks oscilon – te një pjesë fare nuk ekziston, ndërkaq te pjesa tjetër shtohet për shkak të ndryshimeve hormonale.Pozita më e përshtatshme është kur ju jeni mbi partnerin tuaj, sepse në këtë mënyrë nuk keni shtypje në bark dhe mund ta kontrolloni thellësinë e penetrimit, si dhe nëse keni dhimbje shumë shpejt mund ta ndërprisni marrëdhënien seksuale.

Mirëpo, kjo është periudha kur çifti fillon të brengoset – në mos e lëndon beben, apo mos ndoshta bebja mund të shohë se ç’po ndodhë aty brenda…

Testet klinike, te cileve ata iu nenshtruan, perfshine edhe kontrollin e shendetit te zemres, apo pranine e mundshme te semundjeve kardiovaskulare.

Rezultatet e ketij studimi treguan se ata qe kishin marredhenie seksuale te pakten dy here ne jave, kishin me pak gjasa per te zhvilluar semundje kardiovaskulare se sa ata qe ne vend te kesaj kane pasur marredhenie seksuale nje here ne muaj apo edhe me pak.

Edhe pse akti seksual i paraprin çdo shtatzënësie, më vonë pikërisht ai aktivitet bëhet njëri nga problemet më të mëdha.

Seksi gjatë shtatzënësisë ndryshon, qoftë kur është fjala për teknikat apo komplet ndjenjat, sepse femra pëson ndryshime të shumta - edhe fizike, edhe psikike.

Search for si te bejm seks:

si te bejm seks-54si te bejm seks-27

Forcon afërsinë Secili çift është tregim në vete, andaj problematika nuk mund të përgjithësohet – shumica kanë seks të shkëlqyeshëm, madje më të mirë se deri para shtatzënësisë, ndërsa të tjerët gjatë gjithë kohës abstenojnë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “si te bejm seks”