Isteri melayu gemok xxx

“memang org fikir kita dua buat projeck” kata ku.”haha, bodoh nya, tak kan la dengan perempuan tua, up la sikit dik”..memang open minded kak suri ni.

“kak tak ada org,jom kita beperang” “haha,kau ni tolol ke” jawab kak suri, nampak selesa dgn gurauan ku.

aku pun tak pernah minat kat bini org lebih2 lagi dah umur 30an, cuma ada lah sekali sekala bila kak suri mengenakan baju macam kebaya nyonya ataupun baju kurung satin, aku akan curi2 pandang, tapi tak pernah la sampai nak buat modal melancap.

terus terang aku cakap, aku ni memang ghairah tengok baju kebaya/baju kurung kalau yang seksi.

“tak sempat kita ke perumahan terbengkalai tu, kau ni tak solat jumaat ke? “tak apa la kak,dekat je, memang dah lambat pun masjid jauh”. Area tu dalam 5 minit drive dari jalan utama, kawasan macam gurun, panas and hanya rumah mamat indon setinggan je nampak.

Bajet nak nampak sopan tapi yang pakai kebaya transparent and dalam cover dengan tube pun ader.

lebih2 lagi sekarang trend pompuan giler pakai kebaya dgn tight pants ketat atau lebih gila lagi kebaya nyonya dengan skirt hitam plain ketat. ,memang menimbun gambar koleksi dalam ofis tangkap curi dalam 6670 cabok aku..termasuklah gambar kak suri.

aku masih ingat tanggal July 7, 2006, hari bersejarah.

Dalam 10minit, mungkin selepas dihasut syaitan, kak suri pun mungkin perasan kot.

Dia yang dari tadi sibuk tengok2 sekeliling mula nampak selesa duduk di kerusi, diturunkan sedikit kerusi sambilberpeluk sengaja kasi aircond sejuk.hah, ni kalau dapat, memang aku terkam,tapi masalahnya aku tak pernah pun buat benda macam tu. Suasana mulai sunyi, dalam pukul 1.00 lebih,aku dan kak suri dalam kereta, dekat area secluded dgn kak suri kelihatan fuckable dengan kebaya nyonya dan seluar ketat.

Search for isteri melayu gemok xxx:

isteri melayu gemok xxx-49

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “isteri melayu gemok xxx”

  1. In a world of instant messaging, location check-ins, and status updates, where hook-ups have become the norm and formal one-on-one dates seem a thing of the past, it’s difficult to retain the air of mystery that keeps men interested. ” every few days, yet never asks you out, what the heck does that mean?