Cerita sex panas malaysia dengan dating yang berpayudarah besar

Rabaan tangan ku bergerak ke atas dan berhenti di celah kelangkangnyanya.

jangan pergi jauh tau." Dia bersuara menahan aku dari bertindak lebih daripada itu.

Kini banyak pekerja Jepang berlibur bersantai ke Bali, tambahnya.

Terutama sekitar tahun 2005 banyak wanita pekerja di toko-toko di Jepang yang stress dalam kehidupannya dan jarang melakukan hubungan seks, melepaskan stresnya ke Bali untuk membeli lelaki, tambah Murakami lagi.

Dalam banyak-banyak teman wanita ku, cuma gadis kadazan itu sahaja yang liat. Rasa sepi juga, apatah lagi Julia isteri ku, tak akan dapat melahirkan zuriat untuk ku. tak dengar ke apa yang Ju cakap tadi." Ju Isteri ku , bertanya balas apabila melihat aku tidak respon pertanyaannya." "Iya, abang dengar. Aku bimbang bilananti Su tinggal bersama kami, perangai nakal aku akan berulang kembali. Setakat ini, semua permintaan isteri ku tak pernah aku hampakan. Walaupun aku bertekad nak berubah, tetapi perangai lama ku belumlah pasti dapat habis ku kikis . Bilik pejabat ku tertutup daripada pandangan luar dan di sudut sebelah kanan disekat dengan cermin untuk bilik sketeri ku. Jadi jawatan sketeri ku tinggallah kosong dan belum ada penggantinya. Su aku lihat kurus sedikit, tapi tetap cantik macam dulu.

Sehingga hubungan kami terputus dia tak dapat aku jinakkan. Khabarnya dah tamat pengajian dan balik ke negerinya Serawak. Pada satu petang, ketika perjalanan pulang dari pejabat, kami berbincang untuk mengambil pembantu rumah yang baru. "Bang, apa kata kalau kita jemput Su tinggal bersama kita. Itu pun Isteri ku masih nak cadangkan Suzie, tapi aku menolaknya. Kebetulan pada hari temuduga untuk jawatan sketeri, aku terpaksa bergegas ke Seremban.

Walaupun umur 37 tahun, tapi perwatakannya dan raut wajahnya nampak lebih muda daripada umurnya yang sebenar. "Ini encik Yusri, eksisten maneger kami." Lan memperkenalkan diriku kepada gadis itu. Silakan duduk." Aku bersalaman dengan sketeri baru ku sambil menarik kerusi mempersilakan duduk. Cuma khazanah dalamnya sahaja yang belum aku terokai. Aku bangun dari tempat duduk menghampiri Yana dan mengucup bibirnya. "Ok, tu bilik Yana." "Yana kemaslah apa yang patut." "untuk hari ini itu dulu." "Yes, incik Yusri Latiff." Yana nampak ceria kembali, setelah ku lihat tadi air jernih bertakung di matanya. "Hello, yes.." I'm coming." Aku letak telefon semula.

Jadi aku mengambil tanggung jawab terhadap apa yang telah aku lakukan. Isteri ku Ju, ke ruang dapur menyediakan minuman untuk aku. Setahun aku tak jumpa dengan Su, rindu tu adalah sikit-sikit. Entah bila aku tertidur, tapi sedar aja dari tidur jam dah 7 pagi. ." Isteri ku bersuara sambil membawa dulang minuman letak ke atas meja.

Tubuh Yana aku rangkul dan kemudian baringkan di atas sofa pejabat .

Butang baju Yana aku tanggal satu-satu, dan sudah nampak branya.

Masa berlalu begitu cepat, diam tak diam sudah setahun aku mendirikan rumah tangga dengan Datin Julia Raof. Kami berkenalan sewaktu aku membantu tukarkan tayar keretanya yang pancet di labuh raya timur barat. Semalam call dari JB memerlukan isteri ku untuk bereskan urusan kontrak jual beli lot tanah untuk pembinaan kondominium. Jadi kedua-dua projek ini amat penting bagi syarikat kami. Aku sedang berbincang dengan pembantu pemasaran, Yana turut sibuk membantu menyiapkan plan landscap yang perlu dihantar besuk.

Dia seoarang janda, setelah menjadi Isteri aku, status datin dan janda gugur dengan sendirinya. Perhubungan kami bertambah intim dan bertukar menjadi sepasang kekasih, apabila aku menumpang di rumahnya untuk berulang alik menghadiri seminar di ibu kota. susah nak cakap." " Yus tanya persenal sikit boleh? itu yang Yus nak tahu." Aku sambung ayat yang tergantung. dulu dan sekarang itulah lelakinya." "Thanks, Yana." Kami bungkam terdiam sebentar, Aku pandang tepat wajahnya, Yana tunduk sambil tersenyum. Suzie pula semakin hari semakin mencabar kejantanan ku. Waktu kerja sebenarnya dah habis, perkerja bawahan semuanya dah meninggalkan pejabat.

Search for cerita sex panas malaysia dengan dating yang berpayudarah besar:

cerita sex panas malaysia dengan dating yang berpayudarah besar-48cerita sex panas malaysia dengan dating yang berpayudarah besar-38cerita sex panas malaysia dengan dating yang berpayudarah besar-79cerita sex panas malaysia dengan dating yang berpayudarah besar-57

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “cerita sex panas malaysia dengan dating yang berpayudarah besar”